Home Activiteiten Archief Links Contact Sponsors vind ons op facebook  

De publiekscapaciteit van Arscene is beperkt. Om zeker te zijn van een plaats kan je hier on-line reserveren tot 3 dagen voor de activiteit.

zaterdag 25 mei 2019
Impressies van Spanje
Federico Garcia Lorca - flamenco
zaterdag 8 juni 2019
Mos ensemble
hedendaags jazz septet
zaterdag 15 juni 2019
Ben Vanderweyden quartet
Thank you Toots

Sophia Ammann
plays Leonard Cohen

Sophia Ammann is een Belgische zangeres met Canadese roots die de voorbije jaren op heel wat podia te horen was als frontvrouw van Little Dots en Ansatz Der Maschine. Al van jongs af aan is Sophia gefascineerd door de muziek van Leonard Cohen. Met Sophia Ammann plays Leonard Cohen brengt ze op eigen wijze het werk van Cohen weer tot leven. Live laat ze zich bijstaan door Jon Birdsong (trompet, Black Flower) en Joppe Tanghe (zang, ONS/Fruits of Labor)
 
De voorbije jaren was Sophia te horen bij de boekvoorstelling “De demonen van Leonard Cohen” van Francis Mus. In de zomer van 2017 besloot de zangeres met haar Leonard Cohen project in Canada te gaan toeren. De concerten werden er zeer goed onthaald en dankzij CBC Radio kreeg Sophia er ook airplay op nationale radio.
 
“She’s a strong songwriter and stunning singer who brings a vitality to Cohen’s work, and can melt your heart with her own songs as well.”
Kelly Nakatsuka, artistic director Island Folk Fest, Vanvouver Island.
 
“De muziek van Little Dots komt zachtjes binnen, maar wél met een bedwelmend effect. De stem van Sophia Ammann is daartoe de sleutel en roept de geest op van Leslie Feist.”
Kurt Overbergh, artistiek directeur AB, Brussel
 
“Heerlijk beklijvend bracht Sophia Leonard Cohen in de spookachtig verlichte Sint-Jacobskerk. Vanaf het moment dat ze haar eerste noot aansloeg, tot de laatste, was het muisstil in de hele kerk. Sophia verbaasde en verraste.”
Yolan Devriendt, Dansendeberen, recensie Ghost ‘17

The Partisan
Who By Fire (Sofar Sounds Kathmandu)

Bekijk ook volgende videofragmenten :
The Partisan
Dance Me To The End Of Love

Foto: Grégoire Verbeke

Praktisch
zaterdag 11 mei 2019
Deuren: 19:19 Voorstelling: 20:20
Inkom: 12 euro (9 euro voor werklozen en < 25 jaar)

ARSCENE Reibroekstraat 37A 9850 Hansbeke info@arscene.be