Home Activiteiten Archief Links Contact Sponsors vind ons op facebook  

De publiekscapaciteit van Arscene is beperkt. Om zeker te zijn van een plaats kan je hier on-line reserveren tot 3 dagen voor de activiteit.

zaterdag 25 mei 2019
Impressies van Spanje
Federico Garcia Lorca - flamenco
zaterdag 8 juni 2019
Mos ensemble
hedendaags jazz septet
zaterdag 15 juni 2019
Ben Vanderweyden quartet
Thank you Toots

Ben Vanderweyden quartet
Thank you Toots

Met dit unieke, multimediaal project brengt het Ben Vanderweyden quartet een persoonlijke muzikale hommage aan de muziek en het leven van jazzharmonica-legende Jean “Toots” Thielemans.

Het bijzondere is dat alle musici van dit kwartet in de studio en/of op het podium met de harmonica-legende hebben samengewerkt. Bovendien omvat hun repertoire een rijke en diverse waaier aan bekende composities zoals de soundtracks van de films Turks Fruit en Midnight Cowboy, de serie Sesame Street, naast Toots’ composities als Bluesette en For My Lady. Ook werd - speciaal voor deze unieke hommage - een deel van Toots` muziek opnieuw door Ben Vanderweyden en Dirk Schreurs gearrangeerd én spelen ze een nooit eerder uitgebrachte compositie van Toots.
De sound van het Ben Vanderweyden Quartet wordt getypeerd door een melodisch, kleurrijk en expressief retro-klanklandschap dat aansluit bij Toots` artistieke creaties uit de jaren zeventig, tachtig en negentig, waarin de sound van de harmonica een onuitwisbaar emotioneel gegeven blijft.

Het geheel wordt op professionele wijze gepresenteerd door niemand minder dan Fred Brouwers (VRT, Radio1, Klara) en geïllustreerd met uniek en authentiek beeldmateriaal.

Ben Vanderweyden: chromatische harmonica
Dirk Schreurs: piano & keyboards
Koen Vandendriessche: drums
Roman Korolik: bas
Fred Brouwers: presentatie

www.facebook.com/pg/Thank-You-Toots-2124485564469109
https://www.youtube.com/watch?v=UefMIKeLR-Y

Praktisch
zaterdag 15 juni 2019
Deuren: 19:19 Voorstelling: 20:20
Inkom: 12 euro (9 euro voor werklozen en < 25 jaar)

Reserveer hier On-line tot woensdag 12 juni 2019 23:59.

ARSCENE Reibroekstraat 37A 9850 Hansbeke info@arscene.be