Zaterdag 15 Februari

Deuren: 19:19 Voorstelling: 20:20

10 jaar Arscene !

the Ten Years Laughter band

‘t Is feest! ‘t Is feest! Arscene blaast tien kaarsjes uit.

Een zichzelf respecterende organisatie houdt wat getalletjes bij: 272 activiteiten georganiseerd, om en bij de 20.000 bezoekers uit alle windstreken kwamen over de vloer, 100.000 consumpties in glazen gegoten, en dat allemaal met een 60-tal vrijwilligers. We mogen tevreden terugblikken...,
...maar we kijken liever vooruit !

Voor onze verjaardag hebben we een onuitgegeven band samengesteld: the Ten Years Laughter Band. Pascal De Muynck (ritmegitaar, zang), Willy De Vleeschauwer (sologitaar), Andy Van Dierendonck (keyboards), Kay Van De Casteele (drums) en Guido De Steur (bass) begeleiden een aantal zangers en zangeressen die ooit op het Arscene-podium stonden:
Filip De Fleurquin, Tiny De Bock, Melissa Anthuenis, Peter Versluys, Tom Theuns en Aurelie Dorzée, Little Kim, Paulien Verminnen, Mathilde Smessaert, Eddy De Smul, Derek en Fee Loobuyck vieren mee.
Wat mag je verwachten? Een éénmalig, uniek concert met decennia aan live-ervaring op het podium en een stoet aan frontmannen en -vrouwen die je nog nooit op één avond aan het werk hebt gezien. Maak dus dat je kan zeggen: ik was er bij!
Om op hetzelfde elan door te gaan hebben we DJ Hawer & Hyver uitgenodigd voor de after-party.

En na onze 10e verjaardag zijn we vertrokken voor een volgend decennium...
Fijne ontmoetingen rond een resem culturele activiteiten, met de klemtoon op live-muziek. Concerten van meestal minder gekende, maar fantastische muzikanten, te bewonderen in ideale omstandigheden.
Altijd welkom, ook de volgende 10 jaar !