Zaterdag 23 November

Deuren: 19:19 Voorstelling: 20:20

Pura Vida

Roots reggae & bluesy ska

Al sinds 2006 strelen Bregt “Puraman” De Boever en zijn Raiders of the Lost Ark (Pura Vida Band) onze oren met hun intussen wereldbekende rootsreggae en dub.
Pura Vida werkt nauw samen met Zijne Grootheid Lee “Scratch” Perry. De Boever heeft zelfs zijn Lost Ark studio gebouwd naar voorbeeld van Perry’s Black Ark in Kingston, Jamaica, en volgt ook dezelfde filosofie van authenticiteit, met de focus op muziek en creativiteit.
Deze zomer deden ze een Europese zomertour, die hen onder andere naar La Reunion, Berlijn, Polen, Zwitserland, Frankrijk en Reggae Geel bracht.

Af en toe heeft men geluk met de keuze van een concertdatum : Op zaterdag 23 november viert Puraman immers zijn verjaardag bij Arscene.
Wat we mogen verwachten blijft voorlopig gissen, maar dat het zal knallen, staat vast. Pura Vida zal een `best of` brengen van hun werk doorheen de jaren. Natuurlijk kan er op dit verjaardagsfeest geen `Special Guest` ontbreken… Zij luistert naar de naam, Alessandra De Queiroz. Vorig jaar kregen de broers Bregt en Maarten deze Braziliaanse op bezoek, een ideale gelegenheid om samen te musiceren en opnames in te blikken in de Last Ark Studio.
In primeur stelt de band nu graag enkele recente tracks met haar voor. Een nieuw debuutalbum van Alessandra en Pura Vida wordt gereleased later in 2020.

Dit concert is een verjaardagsfeest in een thuismatch..., wees dus snel voor je tickets !

Bezetting:

Brecht: De Boeverzang & percussie
Boris Perck: bas
Wouter Rosseel: gitaar
Xan Albrecht: drums
Bos Debusscher: orgel
Pieter De Naegel: trombone
Mathieu Villain: trompet
Alessandra Diquieroz: gast zang

Foto: Wouter Claeys

Beluister hier de eerste single van Pura Vida met Alessandra:
https://soundcloud.com/user-501523515/sonhos-de-alegriacreate-pura-vida-productionz-ft-alessandra-iemanja-diqueiros

Wegens de grote belangstelling zal het concert staand doorgaan. Personen die moeilijk te been zijn, kunnen wel op een zitkruk rekenen.

De voorstelling was bij het afsluiten van de on-line reservaties nog niet uitverkocht
We raden je aan een mail te sturen naar info@arscene.be of langs te komen bij het openen van de deuren.