Zaterdag 14 December

Deuren: 19:19 Voorstelling: 20:20

Mauger

Sunday Competition

Muziek die de oren streelt en het hart een sprongetje doet maken. Dat is MAUGER, het geesteskind van zanger/gitarist Mauger Mortier, een nine-to-fiver met een steady job in het bedrijfsleven, die tijdens saaie meetings wel eens stiekem flarden tekst noteert.
Aanvankelijk deed MAUGER zijn ding solo als singer-songwriter, maar met Jan Duthoy en Jakob Nachtergaele - tien jaar dienst bij Absynthe Minded - en Matthias Debusschere (ex-Sioen) vond hij gelijkgestemde zielen.
"Less is more" bij MAUGER. De vier brengen hun pretentieloze en uitgepuurde indiepop zonder franjes, met eenvoudige maar rake arrangementen.
In februari 2019 brachten ze hun debuutalbum ‘Sunday Competition’ uit, onder het label van Mayway Records. Maar liefst 4 nummers van dit album werden door de nationale radio opgepikt, waarvan ‘No Time To Look At You’ en ‘Com Back tot he City’ het langst bleven circuleren.
Dit bracht MAUGER ondertussen naar festivals en muziekclubs over het hele land. Onder meer met optredens op de Gentse Feesten, Paulusfeesten, Leffingeleuren en in De Kreun, De Zwerver en De Grote Post. Verwacht je aan een set die je het ene moment vrolijk rond doet springen en enkele minuten later stil je adem doet stokken.
Fans van Eels, Bon Iver, Phosphorescent, Midlake, Calexico,… zullen dit zeker appreciëren !

MAUGER is:

Mauger Mortier zang/gitaar
Jan Duthoy gitaar/keys
Jakob Nachtergaele drums
Matthias Debusschere bas

Meer info vind je op : https://vi.be/mauger

De voorstelling was bij het afsluiten van de on-line reservaties nog niet uitverkocht
We raden je aan een mail te sturen naar info@arscene.be of langs te komen bij het openen van de deuren.