Vrijdag 14 Februari

Deuren: 19:19 Voorstelling: 20:20

10 jaar Arscene !

openingsavond

‘t Is feest! ‘t Is feest! Arscene blaast tien kaarsjes uit.

Een zichzelf respecterende organisatie houdt wat getalletjes bij: 272 activiteiten georganiseerd, om en bij de 20.000 bezoekers uit alle windstreken kwamen over de vloer, 100.000 consumpties in glazen gegoten, en dat allemaal met een 60-tal vrijwilligers. We mogen tevreden terugblikken...,
...maar we kijken liever vooruit !

Op 14 februari breng je jouw geliefde(n) best mee want dit mag je niet missen:

• Welke concerten waren de beste de afgelopen 10 jaar? We vroegen het aan onze vrijwilligers. Hun keuze hebben we op de ‘10 jaar Arscene’- CD gebrand. Nu al een collectors item!
Wim Claeys komt vertellen waarom kleinschalige cultuurhuizen zoals Arscene onmisbaar zijn in het culturele landschap. Jawel, het gaat over meer dan enkel muziek en plezier maken.
• Na 10 jaar mag het wel: Arscene heeft zich een nieuw jasje gekocht. En het zit ‘m als gegoten. Op Valentijnsdag krijg je de primeur te zien. Een smartphone-vriendelijke website, nieuwe stijl van drukwerk, kortom: een nieuwe huisstijl.
• Terwijl je verschillende concertfoto`s kan bewonderen van onze huisfotografen, verwent Jelle Vasterhaeghe ons met z`n pianospel.
• en last but not least…. we heffen het glas !

En na onze 10e verjaardag zijn we vertrokken voor een volgend decennium...
Fijne ontmoetingen rond een resem culturele activiteiten, met de klemtoon op live-muziek. Concerten van meestal minder gekende, maar fantastische muzikanten, te bewonderen in ideale omstandigheden.
Altijd welkom, ook de volgende 10 jaar !

Klik hier voor de activiteiten op zaterdag.